LA BRÚIXOLA, AMB MARCOS DÍAZ I MARÍA GÓMEZ

Gaudeix d’una calçotada d’autor

Ja tenim la temporada de calçots i a Onda Cero Catalunya estem dedicant aquesta setmana a la promoció gastronòmica d’aquest producte. Perquè més enllà de les reunions amb amics i familiars per fer calçotades, també es pot gaudir d’aquest plat amb propostes d’autor en restaurants amb encant.

Marcos Díaz

Catalunya | 10.02.2022 21:18

Marxem fins al Baix Empordà, molt a prop de Torroella de Montgrí, per entrar a la cuina del restaurant Entrecamps. Un espai càlid i íntim, al bell mig de l’Empordanet, que ens ofereix el millor producte de proximitat i de temporada.

El seu xef, David Portillo, explica a ‘La Brúixola’ els secrets i la filosofia del Entrecamps: “una cuina tradicional posada al dia”.

Entre arrossars i en un dels millors emplaçaments de l’Empordà, el restaurant ha renovat el seu concepte gastronòmic de la mà del xef David Portilló, que ha elaborat un menú gastronòmic al voltant del calçot.

Cargando...