Con Manola Porto

MÁS DE UNO MONFORTE 16/07/2021

Programa completo do 16/07/2021

Manola Porto

Monforte de Lemos | 16.07.2021 14:17

Ademáis de música, visitas culturais, e catas, o Festival 17º Ribeira Sacra que hoxe empeza, tamén oferta gastronomía e este mesmo venres cociñará con pezas tradicionais da oleiría de Gundivós o xefe do cociña do Merenzao, Carlos J. González. Abrimos programa conversando con él. E achegar a ciencia á poboación é o obxetivo do Festival Científico de Galicia que acolle esta fin de semana A Pobra do Brollón. Falamos con dous dos científicos participantes, Casto Rivadulla e Luisa Martínez. Entre outros asuntos que repasamos da actualidade máis próxima, conversamos tamén con Severino Rodríguez, sobre as 10 ideas finalistas no VII Concurso de Proxectos Empresariais Semente Ribeira Sacra.

Cargando...