Sopa d'arrels
La nostra xef de capçalera, la Zaraida Fernández, ens ensenya a preparar una sopa d'allò més saborosa.
Catalunya |
Quan pensem en arrels ens oblidem de les pastanagues, la xirivia, el porro, l’api i oblidem que si ho cuinem tot junt ens sortirà una sopa d’allò més saborosa i saludable
Ingredients
-1 patata
-1 porro
-1 nap
-Xirivia
-celeri
-rave
-1 ceba
-2-3 dents d’alls
-Oli
-Farigola
-Pebre fumat
-1L caldo verdures o aigua
Pas a pas
Traiem la pell si es necessita i tallem totes les arrels en daus de la mateixa mida. En una olla gran posem oli i afegim all i ceba i després la resta d’ingredients. De forma opcional podem afegir pebre fumat i farigola.
Quan estigui tot sofregit afegim caldo de verdures o aigua. Ho deixem coure uns 30 minuts.
Si no us agrada notar els trossos de verdura, els podeu passar i fer una crema.
Bon profit!