LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

El xef barceloní Jordi Vilà, premi Nacional de Gastronomia 2021

Jordi Vilà, xef del restaurant Alkimia, ha passat avui pels micròfons de La Ciutat.

Mónica Günther

Catalunya | 22.07.2021 16:35

Aquesta setmana al Palau de Pedralbes, en un acte encapçalat pel president de la Generalitat Pere Aragonès, l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició va entregar els premis Nacionals de Gastronomia. El principal d’aquests guardons va distingir un xef barceloní, en Jordi Vilà, del restaurant Alkimia.

Jordi Vilà va començar amb 15 anys a treballar a la pastisseria Baixas, va estudiar a l’escola Joviat de Manresa i va passar per les cuines de Casa Irene, Neichel, Joan Piqué i Jean Luc Figueras. Al capdavant de la cuina de l’Alkimia s’hi va posar al 1992 i al 2004 van obtenir la primera estrella Michelin.