PA' CHUPARSE LOS DEOS
Paco Rosales cocina un atún en una cama de cous cous
Paco Rosales nos trae este viernes una receta con atún como protagonista, acompañado de un cous cous con esencia de naranja y pasas.
Temas
PA' CHUPARSE LOS DEOS
Paco Rosales nos trae este viernes una receta con atún como protagonista, acompañado de un cous cous con esencia de naranja y pasas.
Santiago
Ha sido galardonado como Cocinero del Año 2024 y su restaurante la Era de los Nogales ha recibido su primer Sol de la Guía Repsol.
The Best Chef Awards
El chef madrileño ha recibido este galardón en 2021, 2022 y 2023.
Máis de Un Pontevedra
A vieira galega é o marisco con máis fama internacional e ten o seu enclave ideal en Cambados. Coñecemos a calidade da vieira de Porto de Cambados e aprendemos a preparala visitando os mellores restaurantes galegos. Hoxe acompáñanos Miguel Ángel González, chef e propietario do Restaurante Miguel González en Pereiro de Aguiar.
Máis de Un Pontevedra
A vieira galega é o marisco con máis fama internacional e ten o seu enclave ideal en Cambados. Coñecemos a calidade da vieira de Porto de Cambados e aprendemos a preparala visitando os mellores restaurantes galegos. Hoxe acompáñanos Jacinto Picallo do Semáforo de Fisterra.
GASTRONOMÍA
La falta de personal en la restauración y hostelería se enquista y hace peligrar el progreso económico y turístico de Baleares. En las cocinas de los restaurantes trabajan cada vez más extranjeros, según nos confirma el arrocero Kike Martí. Conoce aquí la historia de Estefanía y Adela, dos alumnas bolivianas que realizan sus prácticas de cocina en Mallorca.
EDUCACIÓN
El chef Karlos Arguiñano da un bonito consejo a todos los padres sobre la crianza de los niños, recordándoles la importancia de compartir tiempo con ellos.
👉 El truco de Karlos Arguiñano para lograr la tortilla de patatas perfecta
Fernando Canales describe la picaresca de algunos clientes que reservan y no aparecen.
Algunos locales de restauración empiezan a pedir la tarjeta de crédito en las reservas para cobrarte una fianza si no te presentas y no avisas, debido a que son un descalabro económico y de organización. Nos lo cuenta en ONDA CERO el cocinero FERNANDO CANALES.
Máis de Un Pontevedra
A vieira galega é o marisco con máis fama internacional e ten o seu enclave ideal en Cambados. Coñecemos a calidade da vieira de Porto de Cambados e aprendemos a cociñala en compañía dos mellores cociñeiros galegos. Hoxe acompáñanos Santiago Alfonso, desde a cociña do Restaurante Beiramar no Grove.
PROGRAMA COMPLETO
Abrimos o programa coa actualidade do día e conversando co portavoz municipal do PP e candidato á alcaldía de Pontevedra, Rafa Domínguez. Buscamos a previsión metereolóxica e, como cada último venres do mes, convertemos a radio nun conto educativo en compañía de Carmen Quinteiro. Ademais, marcamos axenda cultural e de ocio para a primeira fin de semana de Semana Santa que temos por diante.