Salou viatja a diferents cuines del món en la nova edició del Gastrotour
El Gastrotour 2022 és del 10 al 19 de juny. En total, hi participen 30 establiments del municipi. El preu de cada degustació serà de 4 euros; i els menús, de 25 euros.
L’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, en col·laboració amb l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou i San Miguel, organitza una nova edició de la ruta gastronòmica de primavera Gastrotour, dedicada, enguany, a les diferents cuines del món.
L’alcalde, Pere Granados, manifesta “la gran aposta que fem des de Salou, amb la nostra agenda gastronòmica per a aquest 2022, amb iniciatives, durant tot l’any, que destaquen la creativitat, professionalitat i qualitat dels restauradors; i que posicionen Salou com a referent gastronòmic, dins de la Costa Daurada”.
Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, assenyala que “aquesta edició del Gastrotour té com a objectiu posar en valor tota la riquesa i diversitat de les diferents cuines presents a Salou i animar el públic, tant local com visitant, a descobrir-les”.
Es podran tastar plats de procedències mediterrània, italiana, francesa, americana, argentina, tailandesa o hindú, entre d’altres. També es podran trobar propostes que fusionen la cuina mediterrània amb d’altres d’arreu del món.
El preu de la degustació, amb beguda, serà de 4 euros. I, d’altra banda, també es podrà gaudir d’un menú especial, de 5 degustacions, per 25 euros, en alguns dels restaurants.
Els establiments que participen amb degustació en aquesta nova edició del ‘Gastrotour’ són: 4R Casablanca (Passeig Miramar, 12); 70s&80s American Diner (c. Carles Buïgas, 20, Local A); Altaglio (c. Ponent, 4); Arena Restaurant (Passeig Jaume I); Asador Córcega (c. Major, 31); Coctelería Bohemia Chillout (c. Brussel·les, 5); Creps & Nata (c. València, 10, Baixos); Restaurant D’Albert (edifici Miramar Port, s/n); Famous Dave’s (Via Roma, 28); La Pasión (Via Roma, 13); L’Estació (plaça del Carrilet, s/n); Lunattic (c. Colón, s/n); Malapecora (Via Augusta, 14); Moss (c. Barcelona, 34); MRKT de Edu Cuesta (c. Francolí, 8, Local 64); Olio (c. Barcelona, 40); Pa i Oli (c. Major, 3); Paraíso (c. València, 58); Rock & Grill (c. Brussel·les, 2. Baixos); Ruby Tuesdays American Diner (c. Nord, 73); Steakhouse Gaucho (c. Brussel·les, 6); Sushi Kai (c. València, 4, Local 2); Taverna El Totxo (c. Barcelona, 40); Thai Salou (c. Barbastre, 13); The Garden Café (Via Roma, 32); The Indian Curry House (c. Josep Carner, 15-17, Local 3); Theatre Town (c. Barcelona, 43); i Yogurteria Danone (c. Bilbao, 2).
Així mateix, els cinc restaurants que ofereixen menús són: Castillo de Javier (c. Carles Buïgas, 29); Cook and Travel (c. Llevant, 5); MRKT de Edu Cuesta (c. Francolí, 8, Local 64); Thai Salou (c. Barbastre, 13); i The Indian Curry House (c. Josep Carner, 15-17, Local 3).
Aquí pots consultar i descarregar el llibret del Gastrotour: